ytbehandling
matt eller blank?

Blankpolerad

En extra tålig ytabehandling

En blankpolerad ytbehandling gör bänkskivorna extra tåliga då ytbehandlingen skapar ett blankt och glänsande lager som täpper till kvartsitens porer. Detta gör ytan svår att repa samt extra motståndskraftig mot fläckar. En blank yta ger bänkskivan ett mycket elegant och exklusivt utseende.

blankpolerad ytbehandling på bänkskiva av kvartsit

Mattslipad

En silkeslen ytbehandling

Till skillnad från den blankpolerade ytan täpper inte den mattslipade ytbehandlingen till kvartsitens porer på samma vis. Dess egenskaper är fortfarande mycket goda men utan det särskilda skyddet den blankpolerade ytan ger. I utbyte mot något mer öppna porer får man en vacker ytbehandling som ger bänkskivan en silkeslen yta.

mattslipad ytbehandling på bänkskiva av kvartsit

Skötsel

Bevara skönheten en
lång tid framöver!

Ytterligare skydd av bänkskivorna oavsett ytbehandling uppnår man med den mycket effektiva impregneringen som medföljer varje order. Den utökar kvartsitens redan goda egenskaper att vara fläckbeständig och appliceras enkelt med en roller. Impregneringen som medföljer använder en revolutionerande teknik för att ytterligare förhindra att smuts, fett och vätskor sugs upp av stenen. Till skillnad mot de flesta andra impregneringsprodukter, förändrar denna normalt inte stenens färg och utseende. Så att ni kan fortsätta njuta av en vacker och elegant kvartsitbänksiva i en lång tid framöver.

Frågor?
Kontakta oss!